• Ακούστε απο το κινητό

 • Get it on Google Play
 • Get it on Apple Store
ΕΞΟΔΟΣ !!!
 • EVENTS

  Backstage Α.Τ. Χαϊδεύει το κάθε τραγούδι, αγγίζει τα λόγια του, ακούει την μελωδία του, αφουγκράζεται το συναίσθημα του συνθέτη και του στιχουργού που το δημιουργήσαν,καθώς και το ταλέντο του ερμηνευτή και ξεδιπλώνει τις νότες και το στίχο σε ένα διαφορετικό μουσικό καμβά ζωγραφίζοντας μηνύματα αγάπης.

  Δημήτρης Μακρυπόδης  και το κέφι απογειώνεται, με πολλές και δυνατές επιλογές που παρουσιάζονται με έναν μοναδικό και υπέροχο τρόπο που μόνο ο Δημήτρης ξέρει να ξεδιπλώνει μέσα από τα decks.

  Σάκης Κυριακογλου και  το  BURLOTO MIX δηλώνει παρών.

  Valentino Nonstop εκρηκτικός, δημιουργικός, μοναδικός που με το ταλέντο και την εμπειρία του ανεβάζει το κέφι σε άλλες διαστάσεις.

  Μοντέρνα Δυναμική Απολαυστική με τον  πιο Νεανικό Δροσερό και Εκρηκτικό ημίωρο Mix  του Diva.

  Γιώργος Ρεϊσόπουλος...........και τα λόγια περιττεύουν.

  Η Ελένη Τζανάκου ψαχουλεύει την δισκοθήκη του σταθμού , ανακαλύπτει, συνθέτει  και παρουσιάζει μουσικά διαμάντια του χθες και του σήμερα δημιουργώντας μικρές ιστορίες αγάπης που ξεκλειδώνουν συναισθήματα και ταξιδεύουν την φαντασία.

   

  Ο Βασίλης Καραμάνογλου στην παρέα μας μιξάρει με ένα ιδιαίτερο δικό του στυλ και κάνει την παρουσία μας στα fm ακόμα πιο ξεχωριστή.

  Ο Κωνσταντίνος Μιτζιθρόπουλος είναι από τους σημαντικότερους dj’s παραγωγούς της νέας γενιάς με εξαιρετική μουσική αντίληψη που καθιστούν τον νεαρό παραγωγό έναν από τους πλέον ταλαντούχους και το αποτέλεσμα αποτυπώνεται στις δημιουργίες του.

  Νέες και παλιές επιτυχίες συνθέτουν ένα δυνατό mix όπως μόνο ο Σπύρος ξέρει να δημιουργεί. 

  DJ SPYROS

  DIVA FM